Kunststof kozijnen prijzen uitgelegd

Wilt u weten wat de prijs is van kunststof kozijnen? Kozijnen Holland kan u verder helpen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft. Komt u ergens niet uit? Twijfel dan niet en stuur een e-mail of vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug. Lees hieronder meer over de kunstof kozijnen prijs.

Prijs per vierkante meter van kozijnen

Van alle soorten materiaal voor kozijnen, is kunststof het goedkoopste. Bij het berekenen van de prijs van kozijnen, wordt vrijwel altijd gekozen voor een berekening per vierkante meter. Dit hangt samen met het feit dat u uiteraard niet alleen losse kozijnen koopt, maar dat daar ook het raam in bevestigd moet worden. De meeste mensen doen dit niet zelf, maar laten dit doen door een vakman. Dit levert het beste resultaat op en u krijgt vrijwel altijd garantie op het geleverde werk. Ook bij Kozijnen Holland is dit het geval.

De prijs voor een vierkante meter ligt bij kunststof kozijnen tussen de 700 en 800 euro. Hout is net ietsje duurder met een prijs tussen de 750 en 900 euro. Houdt daarbij wel rekening dat kunststof twee keer zo lang mee gaat. Aluminium is het duurste materiaal. Dat kost 800 tot 950 euro per vierkante meter.

In combinatie met soorten glas

Behalve voor de kozijnen zult u dus ook voor het glas moeten betalen. Daarbij kunt u kiezen tussen meerdere opties. Het goedkoopste is uiteraard enkel glas. Het nadeel daarvan is dat het zeer slecht isoleert, zodat u uiteindelijk veel meer geld kwijt bent vanwege een hogere energierekening. De meest gekozen optie is dubbel glas, maar tegenwoordig kunt u ook kiezen voor speciaal HR++ isolatieglas of tripple glas, waarbij drie lagen glas worden geplaatst. Kozijnen Holland denkt graag met u mee welke optie voor u het voordeligst is.

Garantie

Het plaatsen van kunststof kozijnen in combinatie met de nieuwe ramen gaat vrijwel altijd vlekkeloos. Het voordeel van kunststof is dat het een zogenaamd hard materiaal is. Het krimpt dus niet en zet niet uit. Hierdoor is de kans minimaal dat de bevestiging met het glas om wat voor reden dan ook los gaat laten. Mocht er desondanks toch iets misgaan, dan lost Kozijnen Holland dat vrijwel altijd kosteloos voor u op. U krijgt bij ons standaard vijf jaar garantie.