Kunststof kozijnen Rotterdam

Door het gebruik van kunststof kozijnen heeft u levenslange kwaliteit voor nieuw- en verbouw. We bieden diverse opties voor kunststof kozijnen Rotterdam en zijn onze kunststof kozijnen tevens leverbaar in combinatie met kunststof deuren. Bij Kozijnen Holland kiest u dus voor kwaliteit en kunnen we verschillende kunststof kozijnen bij u aanleggen. Vraag advies aan door middel van een offerte.

Kunststof kozijnen, topkwaliteit uit Nederland van Kozijnen Holland, individueel en geheel volgens uw wensen! Kozijnen bepalen het karakter van een woonhuis, als onderdeel van de gevel zorgt het voor zowel een mooi alsmede een goed aanzicht. Met kunststof kozijnen van hoogwaardige kunststof profielen benut u alle voordelen van het product. Functioneel en mooi van vorm, alles is maatwerk bij Kozijnen Holland.

Kunststof kozijnen Rotterdam bestellen

Met kunststof kozijnen heeft u levenslange kwaliteit. Voor nieuwbouw en verbouw bieden wij oplossingen met keuze uit verschillende opties. Zo bieden wij onderhoudsvrije kunststof kozijnen en is de levensduur twee keer zo hoog als zachthout. Dit is tevens leverbaar in combinatie met iedere kleur en smaak.

Kozijnen zijn voorzien van smal of verdiepte profielen evenals rolluiken, horren en ramen. Bent u op zoek naar de kosten van kunststof kozijnen in Rotterdam, neem dan via het contact – offerte formulier contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak, op locatie.

Kunststof is duurzaam, behoeft weinig onderhoud en heeft een uitstekende isolerende werking. Kunststof kozijnen zijn daarom altijd een verstandige keuze. Bent u van plan uw huidige kozijnen te vervangen, of laat u een nieuwe woning bouwen? Kozijnen Holland biedt een breed scala aan kunststof kozijnen, in vele stijlen en uitvoeringen. De kozijnen zijn ontworpen volgens de laatste trends en bieden voor elk wat wils. Rechthoekige, ronde, ovale ramen, schuine of strakke lijnen; alles is mogelijk. Ook wat kleur betreft kunt u met Kozijnen Holland alle kanten op. Of het nu gaat om klassiekers als wit en crème-tinten, grijs en zwart, er zit altijd een profiel bij dat past uw smaak en stijl.

Kunststof kozijnen kopen

Al 10 jaar zijn wij als familiebedrijf begonnen en hardwerken en doorzetten is ons motto. Kwaliteit, esthetiek en oog voor het milieu staan hierbij ook altijd centraal. Vandaag is Kozijnen Holland uitgegroeid tot een serieuze speler in Rotterdam. Onze producten worden gemaakt de beste materialen. Zo is een probleemloze plaatsing en levering steeds gegarandeerd.

Bent u op zoek naar het geschikte materiaal voor nieuwe kozijnen? Kunststof is het meest populaire materiaal voor kozijnen, maar wat zijn precies de voordelen van dit materiaal? En heeft dit materiaal ook nadelen?

Voordelen kunststof kozijnen

Uitstekende isolatie

Kunststof kozijnen hebben een goede isolatie. Deze isolatie is nog beter in combinatie met hoog rendementsglas, ook wel HR++ genoemd en Triplebeglazing. Kunststof houdt de kou buiten en warmte binnen. Zo bespaart u ook nog eens op de energiekosten.

Lange levensduur

Kunststof kozijnen gaan lang mee, aangezien ze niet beïnvloed worden door weersomstandigheden. De kozijnen kunnen wel 50 jaar meegaan.

Onderhoudsvrij

Deze kozijnen zijn eenvoudig te reinigen en vergen weinig onderhoud. U hoeft ze geen schilderbeurt te geven. Af en toe een schoonmaakbeurt is voldoende.

Duurzaam

Kunststof is een duurzaam materiaal. Kunststof kozijnen zijn recyclebaar en kunnen voor andere doeleinden worden hergebruikt.

Inbraak werend

Stevig en veilig: zo is kunststof te omschrijven. Hierdoor zijn deze kozijnen lastig te kraken door gasten die niet welkom zijn.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Kunststof is niet extreem duur, maar bezit wel de vele voordelen die een kozijn moet hebben. Deze prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat veel mensen kiezen voor kozijnen van dit materiaal.

Nadelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen aanleggen heeft ook nadelen. Wilt u namelijk wel af en toe uw kozijnen een nieuwe uitstraling geven? Kunststof kozijnen kunt u niet schilderen én de kozijnen gaan lang mee. Hierdoor zit u voor langere tijd aan dezelfde kozijnen vast. Gelukkig kunt u bij Kozijnen Holland uw stijl en kleur aanpassen, ieder moment dat u wilt.

Daarnaast zijn de kozijnen lastig te bewerken of repareren na plaatsing. Waar houten kozijnen te herstellen zijn, is dit bij kunststof een stuk lastiger. De kozijnen raken wel minder snel beschadigd dan bij hout het geval is.

De beste kunststof kozijnen uit Rotterdam

Als u nieuwe kozijnen wilt laten plaatsen kunt u kiezen voor hout, aluminium of kunststof. Bij Kozijnen Holland kiezen wij voor de beste kwaliteit en maatwerk, en daarom hebben wij ervoor gekozen om alleen kunststof kozijnen aan te bieden aan onze klanten. Kunststof kozijnen hebben opmerkelijke voordelen. Zo gaan onze kunststof kozijnen jarenlang mee en kunt u middels onze kunststof kozijnen veel energie besparen. Daarom leggen we nogmaals de belangrijkste argumenten op een rij:

  • De uitstraling – Kunststof kozijnen doen in uiterlijk tegenwoordig beslist niet onder voor andere kozijnen, zoals hout. Het vooroordeel dat kunststof kozijnen lelijk zijn, geldt echt niet meer. Kunststof kozijnen zijn bij ons in verschillende stijlen en kleuren leverbaar. De kozijnen hebben een unieke bonus: de kozijnen hebben speciaal soort kunststof glas: HR++ of Triplebeglazing. Het voordeel van hout is dan wel dat je eenvoudig de kleur van de kozijnen kunt veranderen door ze te schilderen, al moet je dat wel om de vijf à zeven jaar bijhouden, dat is een behoorlijke klus.

  • De levensduur en aanschaf – Kunststof kozijnen gaan zonder al te veel onderhoud tientallen jaren zonder problemen mee. De levensduur van houten kozijnen hangt af van de kwaliteit van het hout. Bovendien is goed onderhoud bij houten kozijnen uitermate belangrijk. Voor beide producten geldt: het is essentieel om u vooraf goed te oriënteren. Bij houten kozijnen en ook bij kunststof kozijnen is er een kwaliteits- en prijsverschil tussen verschillende leveranciers. Laat u uitgebreid informeren bij Kozijnen Holland!

  • Onderhoud en kwetsbaarheid – Kunststof kozijnen hebben geen onderhoud nodig. Het hang- en sluitwerk in kunststof kozijnen hoeft slechts een enkele keer gecontroleerd te worden. De kozijnen maakt u eenvoudig schoon met een doek tijdens het ramen lappen. De eigenaar van houten kozijnen is vaak veel tijd en geld kwijt met schilderwerkzaamheden, die om de paar jaar moeten plaatsvinden. Kunststof is ook minder kwetsbaar. Hout kan aangetast worden door vocht, insecten, schimmels of houtrot. Daar heeft u bij kunststof kozijnen geen last van.

  • Isolatie en milieu – Door de isolatie wordt ook het energieverbruik in huis lager. Houten kozijnen kunnen goede isolatiewaarden behalen, maar de waarden van kunststof kozijnen zijn over het algemeen beter.

Kunststof kozijnen zijn zeer milieuvriendelijk, vanwege de lange levensduur en het feit dat de oude kozijnen gerecycled kunnen worden. Tevens leveren wij ook onze kunststof kozijnen aan met kunststof deuren. Ideaal als u uw kozijnen en deuren dezelfde look mee willen geven! Wel zo belangrijk natuurlijk, de uitstraling van uw huis.

Kunststof kozijnen prijzen Rotterdam

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan kunt u direct contact opnemen met een van onze medewerkers. Onze propositie zit hem in de variëteit in mogelijkheden, maar ook dat we een familiebedrijf zijn. Voor ons bent u geen ‘een van de zoveelste’, maar behandelen wij u echt als klant! Dat heeft ons al die tijd zo sterk gemaakt in deze sterk, concurrerende markt in kunststof kozijnen. U kunt al uw vragen stellen aan een van onze adviseurs.

Wij zijn niet de enigen die online een schatting geven van de te verwachten prijzen voor kunststof kozijnen. Op veel websites komt u kozijnenprijzen tegen die met elkaar worden vergeleken. Dat maakt het lastig, want uw kozijnen zullen in de praktijk vaak afwijken van de genoemde voorbeelden. Dan wordt erg lastig vergelijken.

Van alle soorten materiaal voor kozijnen, is kunststof het goedkoopste. Bij het berekenen van de prijs van kozijnen, wordt bij Kozijnen Holland altijd gekozen voor een berekening per vierkante meter. Dit hangt samen met het feit dat u uiteraard niet alleen losse kozijnen koopt, maar dat daar ook het raam in bevestigd moet worden. De meeste mensen doen dit niet zelf, maar laten dit doen door een vakman. Dit levert het beste resultaat op en u krijgt vrijwel altijd garantie op het geleverde werk. Ook bij Kozijnen Holland is dit het geval.

Interesse? Neem contact met een van onze medewerkers of maak direct een afspraak. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.